Czym jest "HAZE"
Fermentacja jest podstawą wszystkich naszych produktów. Dzięki niej nasze lemoniady są naturalnie musujące i zyskują wspaniałe walory smakowe.
Lemoniady są fermentowane na zakwasie imbirowym, dzięki czemu cały proces przebiega w 100% naturalnie.
"HAZE" jest mętny i musujący z natury!
Podczas otwierania napoju słyszysz "tsst", a nad butelką pojawia się mgiełka pełna aromatu lemoniady.
Najważniejszy jest imbir!
Do produkcji używamy wyłącznie imbiru najwyższej jakości – różnica jest kluczowa. Smak oraz aromat świeżego imbiru pochodzenia naturalnego to skondensowana moc pełna probiotycznych właściwości. Imbiru używamy do zakwasu oraz wytłaczamy z niego świeży sok do lemoniady imbirowej.
Często lubimy sobie go wkroić do herbatki 😉
Jak powstaje Haze Lemonade?
Proces powstawania lemoniady fermentowanej jest naturalny na każdym etapie produkcji. Wszystkie techniki kulinarne potrzebne do jej wykonania są znane ludzkości od lat.
Aby osiągnąć zadowalające efekty musieliśmy nauczyć się współgrać z naturą, to ona nadaje rytm całemu procesowi produkcji.
Najważniejsze to połączyć ze sobą odpowiednie składniki w odpowiednim czasie, zapewnić dogodne warunki do fermentacji, a na sam koniec bacznie się przyglądać co natura tworzy z nami...